top of page
ROBOȚELUL TĂU CUM ARATĂ.png
Green Organic Zero Waste Bag Poster.png

Provocarea #5

Baterel Bucătarel

Salutare, dragi Eroi!

 

Risipa alimentara este o problema globala de care ne lovim zi de zi. Unele alimente nu sunt folosite înainte de a se strica și ajung să fie aruncate la gunoi. Acest lucru se poate întâmpla din cauza lipsei de vizibilitate din frigider, a ingredientelor parțial utilizate și a faptului că cumpăram mai mult decat este necesar.

In pragul sarbatorilor Pascale, Baterel va provoacă să creați o rețetă prin care să reduceți risipa alimentara. Rețeta trebuie sa fie realizata din produse în pragul de a fi aruncate (banane foarte coapte, roșii etc). Prezentarea rețetei se face printr-un scurt video în care să fie vizibil modul de preparare dar și prezentarea creativă a produsului final. Juriul Baterel urmează să decidă care sunt cei mai buni top 3 bucătari.

 

Baterel bucătarel vă provoacă să deveniți niște bucătărași eco!

Perioada de înscriere

04.04.2023 - 19.04.2023 (ora 23.59)

Format

video cu rețeta propusă, fișier word cu rețeta

Criterii de evaluare

fără risipă alimentară, folosirea produselor în. pragul de a fi aruncate  creativitatea, originalitatea, integrarea lui Baterel 

Premiu

Top 3 ( 500 de puncte pentru fiecare bucataraș) 

_ANT0340.jpg

 Câștigători Provocarea #5

1. Școala Gimnazială "Prof. Paul Bănică" Târgoviște – Echipa Bucatarașul Baterel – 1000 de puncte

2. Oarfă Irenne - clasa a IV-a E - Școala Gimnazială Nr. 11 -  București_prof. coord. Părău Ionela – 500 puncte

3.Vancea Alexandru Eugen - Scoala Gimnaziala Sacalaz Timiș – 500 puncte

Provocarea #1: Headliner
Provocarea #1: Our Programs

Regulament

Provocarea #1: List
bottom of page