top of page

Povestea lui Baterel

Baterel, Eroul Reciclării este o campanie națională de educație ecologică adresată elevilor din toate ciclurile de învățământ.

Prima ediție a avut loc în februarie 2011, și de atunci, fiecare început de an școlar reprezintă  un prilej de a duce mesajul colectării selective și reciclării mai aproape de copiii și adolescenții din România.

Prin activități care stimulează creativitatea, dezbateri care încurajează gândirea critică și competențele civice, modele care inspiră, competiții și premii care motivează, Baterel îi învață  pe cei mici că toți suntem datori să avem grijă de natură la fel cum avem grijă de noi înșine. 

Comportamentele și obiceiurile pozitive se învață și cu cât mai timpuriu, cu atât mai bine. Cu cât devenim conștienți mai repede că orice gest are impact asupra mediului, cu atât putem schimba mai mult în jurul nostru.

Și pentru că orice lucru măreț  începe un pas mic, colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor este cel mai simplu obicei de a păstra un mediu mai curat.

baterel si eroii reciclarii
Campanie: History

În fiecare dintre noi se află un erou, al tău doar așteaptă să fie descoperit!

Campanie: Quote

Detalii și regulament

Campanie: List

Perioada de derulare

10.11.2022 - 30.06.2023

Participanți

elevi de la grădinițe, școli și licee de stat și private din România

Competiții

Proiecte de creativitate

Colectare DEEE

Colectare baterii

Resurse

Ghiduri practice
Jocuri
Lecții interactive

3L4A8516.jpg

Participă la provocările lunare #EroiiReciclării în acțiune și cu punctele câștigate, îți poți alege singur premiile dintr-o gamă de produse super cool!

Nu uita să strângi toate bateriile uzate și electronicele vechi de acasă sau de la bunici, iar dacă școala ta se va afla în top 3 kg colectate, câștigați dotări senzaționale!

Campanie: Welcome
bottom of page