top of page

Baterel și Amy te învață

Screenshot 2021-07-01 at 14.34.40.png

Baterel și Amy te învață cum să colectezi selectiv deșeurile și să le pregătești pentru reciclare este un ghid despre colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor adresat în primul rând copiilor, dar care conține informații utile și pentru părinți.

Cartea este structurată în 12 capitole care abordează subiecte precum istoria reciclării, modul de clasificare al deșeurilor reciclabile și nereciclabile și detalii privind modalitatea în care se colectează selectiv corect, de câte ori poate fi reciclat un deșeu și în ce se poate transforma după reciclare, exerciții practice, precum și o serie de recomandări pentru cei interesați să își aprofundeze cunoștințele pentru un stil de viață mai prietenos cu mediul.

Un capitol special din carte este cel destinat reciclării în jurul lumii, subiect care stă la baza noului sezon al serialului online ”2 minute cu Amy”.

 

Cartea poate fi accesată online din contul de profesor al cadrelor didactice participante în campania  Baterel, Eroul Reciclării, iar formatul tipărit este distribuit gratuit unităților de învățământ înscrise în campanie (un exemplar/școală).

Cartea poate fi comandată contra cost (40lei) completând formularul de mai jos. 

Provocarea #1: Our Programs
Provocarea #1: List
Formular comandă ghid Baterel și Amy te învață 

Mulțumim pentru comandă!

Screenshot 2021-07-01 at 15.06.32.png
Provocarea #1: Headliner
bottom of page