0produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 23

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Baterel, Eroul reciclarii te asteapta la AFI Ploiesti sa sarbatoriti impreuna Ziua Mediului! Ti-a pregatit activitati pentru copii, concursuri, premii, spectacole, cadouri si surprize! Luni, 5 iunie, intre orele 10 - 18, Recicleaza si Baterel te premiaza la AFI Ploiesti! - Ateliere de reciclare creativa - Concurs de desene - Concurs de colectare selectiva - Concurs de colectare baterii uzate Vino sa asculti in premiera imnul micilor reciclatori - Baterel!

Read More
28.05.2017 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de "Ziua Schuman", este marcata in fiecare an, la data de 9 mai. La 9 mai 1950, la cinci ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, in cadrul unui discurs tinut la Paris, propunea plasarea productiei de carbune si otel sub controlul unei autoritati comune, pentru a se controla in acest fel productia de armament si posibilitatea ca un viitor conflict militar sa poata fi evitat, potrivit europa.eu. Propunerea lui Robert Schuman este considerata a fi piatra de temelie a Uniunii Europene.

Read More
05.05.2017 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Anul 2017 a debutat cu o premieră pentru campania de educație ecologică ,,Baterel și Lumea Non-E”: peste 1000 de unități de învățământ s-au înscris în proiect în doar trei luni de la lansarea celei de-a șasea ediții consecutive. Numărul record de școli participante este o validare a popularității de care se bucură acest proiect, atât în rândul elevilor, cât și al profesorilor din toată țara.

Read More
16.03.2017 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Asociatia Environ a castigat premiul la categoria ,,Investitie in educatie” pentru derularea proiectului Baterel si Lumea Non-E in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy care a avut loc miercuri, 1 februarie 2017, la teatrul Excelsior.

Read More
16.03.2017 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Un elev din clasa a XI-a de la Liceul  Internaţional de Informatică din Constanţa a obţinut punctajul maxim la matematică şi un punctaj ridicat la fizică la un test pentru admiterea la colegii americane.

Alexandru Oprea a susţinut în ianuarie testele Scholastic Assessment Test (SAT) la matematică şi fizică, obţinând la Matematică 2, considerată cea mai dificilă materie, punctajul maxim - 800 de puncte, iar la Fizica 755 de puncte. Elevul-geniu spune că vrea să studieze ingineria în Statele Unite.

Read More
18.01.2017 00:00 Asociatia Environ, stiri,

Desi parintii declara ca petrec destul timp cu copiii, 62% dintre copiii din Romania isi doresc ca parintii lor sa petreaca mai mult timp – cu ei.  Realitatea este ca parintii romani acorda prioritate sanatatii fizice a copiilor, nu si celei emotionale. Parintii nu sunt familiarizati cu notiunea de „timp de calitate petrecut cu copiii”, care inseamna ca parintii sa fie prezenți 100% in relatie, oferindu-le intreaga atentie copiilor. Cadourile sunt o compensare a timpului limitat pe care parintii il au pentru cei mici. Insa cel mai bun cadou pentru copii este timpul petrecut impreuna cu el, copilul preferand oricand joaca impreuna cu parintele.

Read More
21.11.2016 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Descarca aici Jurnal de campanie editia a IV-a

Read More
15.10.2016 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Asociatia Environ participa vineri, 30 septembrie, la Noapea Cercetatorilor Europeni, eveniment care se desfasoara simultam in peste 250 de orase europene si 15 orase din Romania, avand ca scop facilitarea apropierii publicului larg de lumea cercetarii si a educatiei nonconventionale. In cadrul evenimentului Noaptea Cercetatorilor Europeni participantii , copii si tineri, au ocazia sa intalneasca oameni de stiinta si specialisti din diverse domenii care le pot schimba viata, si pot deveni cercetator pentru o zi, participand la activitatile stiintifice si distractive dedicate.

Read More
28.09.2016 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Start la reciclare, start la premii! Ne aflam aproape de jumatatea lunii septembrie, clopotelul suna de intrare si se striga iar catalogul pentru cateva milioane de copii din toata tara. Fie ca sunt emotionati si sfiosi, bucurosi sa isi reintalneasca colegii, nostalgici deja dupa cea mai lunga recreatie, nerabdatori sa acumuleze noi cunostinte, elevii debuteaza increzatori in noul an scolar 2016 – 2017. Printre cei care se intorc la cursuri, se numara si 60 de tineri cu o sclipire mai aparte: castigatorii editiei 2016 a campaniei ,,Baterel si Lumea Non-E” care tocmai ce au revenit din taberele si excursiile in care au trait experiente de neuitat!

Read More
13.09.2016 10:00 Asociatia Environ, stiri,

Echipa Baterel îi așteaptă pe copii în parcul Alexandru Ioan Cuza, la Standul nr. 6, cu multe surprize, concursuri și ateliere de reciclare. Distracția-maraton, Hai la joacă, în familie, de 1 Iunie!, inițiată de Itsy Bitsy, va dura 10 ore, iar parteneri de distracţie vor fi Itsy, Bitsy şi Zăpă, care abia aşteaptă să îi întâlnească pe copii şi părinţi, să se joace şi să facă poze împreună.

Read More
30.07.2016 15:28 Asociatia Environ, stiri,
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 23

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal