Sâmbătă, 8 septembrie, Baterel participă la ZAPA petrecerea organizată de Itsy Bitsy în Parcul Lumea Copiilor!

Mascota Baterel și echipa sa îi așteaptă pe cei mici, cu premii, activități, jocuri și povești despre reciclare. Toți copiii care vor aduce baterii uzate vor fi recompensați și vor deveni Eroii Reciclării, iar cel mai harnic erou al reciclării (cel care va aduce cea mai mare cantitate de baterii folosite), va fi răsplătit cu un hoverboard! Colectarea selectivă și creativitatea vor fi premiate, așa că micuții care îl vor ajuta pe Baterel să își spună povestea, sau care se vor implica în reciclare, vor primi rechizite din colecția Baterel, tricouri, insigne, brățări sau jucării!

„Am început vara la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională, iar acum e momentul să încheiem vacanța, tot împreună! Fiecare vacanță mare rămâne specială prin amintirile ei! Sâmbătă, 8 septembrie, celebrăm sfârșitul verii cu distracție și multe premii. Alături de cei mici, ne jucăm, colorăm, spunem povești și nu în ultimul rând... colectăm bateriile uzate. Fie că sunt de la mașinuțe, păpuși vorbitoare, de la mouse sau telecomandă, de la copii, sau de la părinți orice baterie veche are o nouă șansă la viață, prin reciclare.” (Ana Maria Rădulescu, Project Manager Baterel și Lumea Non-E)

 

Vino cu cele mai multe baterii vechi și poți câștiga un hoverboard!

Organizatorii promit peste 10 ore de joacă și activități distractive și educative: transmisiuni live din Radiomobilul Itsy Bitsy (unde se vor spune amintirile din vacanță), petreceri cu artiști, cântăreți, magicieni, ateliere art & craft, jocuri, face painting, muzică, dans, plus multe alte premii și surprize. Baterel îi așteaptă pe cei mici și mari cu bateriile uzate la cortul special amenajat în Parcul Lumea Copiilor, între orele 10.00 și 20.00. Înscrierea celor mici pentru concursuri se poate face cu 15 minute înainte de începerea acestora.