0produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

031.827.0000
*Apel gratuit

 

© Copyright 2015 by Baterel.

Product was successfully added to your shopping cart.

News

Școlile participante în campania Baterel – campioane la reciclare
Pentru al șaptelea an consecutiv, Asociația Environ premiază excelența și dăruirea elevilor care au ales să se implice activ în campania ,,Baterel și Lumea Non-E” contribuind astfel la înregistrarea unui nou record: colectarea a peste 75 tone deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) și 8.5 tone deșeuri de baterii și acumulatori (DBA).
Lista castigatorilor editiei 2016-2017
Lista castigatorilor editiei a VI-a campaniei Baterel si Lumea Non-E 2016 - 2017
Sarbatoreste Ziua Mediului alaturi de Baterel!
Baterel, Eroul reciclarii te asteapta la AFI Ploiesti sa sarbatoriti impreuna Ziua Mediului! Ti-a pregatit activitati pentru copii, concursuri, premii, spectacole, cadouri si surprize! Luni, 5 iunie, intre orele 10 - 18, Recicleaza si Baterel te premiaza la AFI Ploiesti! - Ateliere de reciclare creativa - Concurs de desene - Concurs de colectare selectiva - Concurs de colectare baterii uzate Vino sa asculti in premiera imnul micilor reciclatori - Baterel!
Ziua Europei
Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de "Ziua Schuman", este marcata in fiecare an, la data de 9 mai. La 9 mai 1950, la cinci ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, in cadrul unui discurs tinut la Paris, propunea plasarea productiei de carbune si otel sub controlul unei autoritati comune, pentru a se controla in acest fel productia de armament si posibilitatea ca un viitor conflict militar sa poata fi evitat, potrivit europa.eu. Propunerea lui Robert Schuman este considerata a fi piatra de temelie a Uniunii Europene.
Număr record de școli participante în campania “Baterel și Lumea Non-E”
Anul 2017 a debutat cu o premieră pentru campania de educație ecologică ,,Baterel și Lumea Non-E”: peste 1000 de unități de învățământ s-au înscris în proiect în doar trei luni de la lansarea celei de-a șasea ediții consecutive. Numărul record de școli participante este o validare a popularității de care se bucură acest proiect, atât în rândul elevilor, cât și al profesorilor din toată țara.
Campania Baterel - castigatoare la categoria Investitie in educatie la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy
Asociatia Environ a castigat premiul la categoria ,,Investitie in educatie” pentru derularea proiectului Baterel si Lumea Non-E in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy care a avut loc miercuri, 1 februarie 2017, la teatrul Excelsior.
Elev din Constanţa, punctaj maxim la cea mai dificilă materie la un test pentru colegiile din SUA

Un elev din clasa a XI-a de la Liceul  Internaţional de Informatică din Constanţa a obţinut punctajul maxim la matematică şi un punctaj ridicat la fizică la un test pentru admiterea la colegii americane.

Alexandru Oprea a susţinut în ianuarie testele Scholastic Assessment Test (SAT) la matematică şi fizică, obţinând la Matematică 2, considerată cea mai dificilă materie, punctajul maxim - 800 de puncte, iar la Fizica 755 de puncte. Elevul-geniu spune că vrea să studieze ingineria în Statele Unite.

1 iunie zi libera

Desi parintii declara ca petrec destul timp cu copiii, 62% dintre copiii din Romania isi doresc ca parintii lor sa petreaca mai mult timp – cu ei.  Realitatea este ca parintii romani acorda prioritate sanatatii fizice a copiilor, nu si celei emotionale. Parintii nu sunt familiarizati cu notiunea de „timp de calitate petrecut cu copiii”, care inseamna ca parintii sa fie prezenți 100% in relatie, oferindu-le intreaga atentie copiilor. Cadourile sunt o compensare a timpului limitat pe care parintii il au pentru cei mici. Insa cel mai bun cadou pentru copii este timpul petrecut impreuna cu el, copilul preferand oricand joaca impreuna cu parintele.

Va asteptam la Noaptea Cercetatorilor!

Asociatia Environ participa vineri, 30 septembrie, la Noapea Cercetatorilor Europeni, eveniment care se desfasoara simultam in peste 250 de orase europene si 15 orase din Romania, avand ca scop facilitarea apropierii publicului larg de lumea cercetarii si a educatiei nonconventionale. In cadrul evenimentului Noaptea Cercetatorilor Europeni participantii , copii si tineri, au ocazia sa intalneasca oameni de stiinta si specialisti din diverse domenii care le pot schimba viata, si pot deveni cercetator pentru o zi, participand la activitatile stiintifice si distractive dedicate.

© Developed by CommerceLab
Asociatia Environ este operator de date cu caracter personal, inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27263